Anda Adam Divortata

A recunoscut că s-au certat. Cei care au scris să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat.


Anda Adam Iși Anunță Divorțul Semnul Despărțirii Iminente

Iulian Ioncea Data publicare.

Anda adam divortata. Mariajul dintre Anda Adam 41 de ani și Sorin Andrei Niculescu e pe butuci. Artista s-a eschivat de multe ori și nu a vrut să ofere detalii legate de căsnicia ei. Anda Adam apariție de infarct după ce s-a spus că divorțează.

Nu mai purta verighetă l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi. Anda Adam mesaje de dragoste pentru noul ei iubit. Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris.

S-au aruncat cuvinte grele Autor. Regimul matrimoniale femei intre 40 50 ani. Anda și Sorin nu au dat niciun semn în acest sens sau vreo declarație oficială.

Anda Adam declarații despre divorț. Sorin soțul în acte al Andei Adam nu a mai rezistat și a rupt tăcerea. Anda Adam rupe tăcerea după ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că relația pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu s-ar afla în mare impas iar divorțul ar fi iminent.

Cred că indiferent de ce am face noi atunci când un lucru îți e scris să se întâmple se întâmplă oricum. Cei doi au avut o casnicie discreta insa recent au aparut zvonuri cum ca sunt la un pas de divort. Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă.

Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile iar împreună au o fetiță pe Evelin în vârstă de 4 ani și jumătate citează impactro. Nu este nimic adevărat. Anda adam divortata.

Ca urmare artista a tinut sa faca precizari in acest sens. Nu am depus actele. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie.

Potrivit impactro divortul ar urma sa fie pronuntat luna viitoare. Showbiz intern pe 06072020 la 1505. 02 Iulie 2020 Data actualizare.

Zilele trecute a apărut un zvon cum că relația lor s-ar fi încheiat. Așa că nu mă agit ne certăm ne împăcăm dar important e să ne. Mai mult decât atât de.

Zvonurile divorțului dintre Anda Adam și Sorin au fost la ordinea zilei în ultimele luni. Mereu am fost un. Cantareata petrece clipe de pomina la mare cu noul iubit.

Cântăreața a fredonat versurile unei melodii ce par să-i fie dedicate soțului său. Relația dintre Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu a ajuns la final. Zvonuri despre un posibil divort au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie.

Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. Anda Adam a divortat in secret. Ea și soțul său Andrei Sorin Nicolescu s-au căsătorit în urmă cu aproape cinci ani iar fructul iubirii lor Evelin a venit pe lume la șase luni de la superba nuntă pe care au avut-o.

Acesta a conformat depărțirea de. Insa evidenta nu poate fi ignorata si exista motive clare sa credem ca Anda Adam a divortat de sotul ei Sorin si a spus adio casniciei de cinci ani. Ce descriere a pus în dreptul unei poze cu ei doi împreună citește mai departe.

Cântăreața Anda Adam a făcut primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară doamne ferește. Cei doi nici nu se mai urmăresc pe Instagram semn că vor să nu mai facă parte din viața celuilalt.

Se pare că nu mai există șanse de împăcare între cei doi. Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort. Sau când a fost prinsă în toane bune a declarat că mai există certuri între ea și Sorin dar asta nu înseamnă nimic.

În anul 2015 Anda Adam a decis să se căsătorească cu Sorin Andrei Nicolescu bărbatul despre care artista credea la cea vreme că este bărbatul. Divorțul bate la ușă după ce blonda a postat pe contul de socializare o poză cu ea în brațele altui bărbat. Toata lumea se cearta mai ales in.

De mai bine de un an asupra cuplului Anda Adam Sorin Nicolescu planeaza zvonuri despre divort infirmate de fiecare data de cantareata. Tot el a fost cel care a facut publica relatia postand pe retelele de socializare fotografii din vacanta. Anda Adam a transmis un mesaj cu subînțeles pe Internet după ce s-a spus că divorțează.

Întrebată despre presupusul divorț cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor. Anda Adam a negat că divorțează dar apar noi detalii despre relația ei. Artista a îmbrăcat cele mai sexy haine din.

Anda Adam prima reacţie după ce s-a anunţat că ar fi divorţat de Sorin. Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Anda. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Zvonuri despre separarea celor doi au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie. Interpreta a acordat un interviu pentru reviste VIVA in. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolaescu.

Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor. Despre Anda Adam se spune că este într-o situație delicată încă din luna mai încoace.

Atât Anda Adam cât și Sorin Nicolescu au decis să își șteargă pozele în care apar împreună de pe rețelele de socializare.


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam și Sorin Nicolaescu Divorțează Care Este Motivul Despărțirii


Anda Adam Despre Divorț Ce Spune Artista Despre Tatăl Copilului Ei Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei


Adevaratul Motiv Pentru Care Anda Adam A Ajuns La Un Pas De Divort Wowbiz


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene


Anda Adam și Soțul Ei și Au Spus Adio După Cinci Ani De Căsnicie Iata Detaliile Care I Au Dat De Gol Pe Cei Doi Kanal D Romania


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Adevărul Despre Divorțul Dintre Anda Adam și șotul Ei Detalii Halucinante Youtube


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


A Negat Că S Ar Fi Despărțit De Tatăl Fetiței Sale Dar Totul E Clar Dovada

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel