Anda Adam Divorteaza

Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Întrebată despre presupusul divorț cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor.


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin

Anda și soțul ei Sorin ar fi la finalul căsniciei și semnele în acest sens sunt tot mai multe.

Anda adam divorteaza. Cuplul Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu se pare că nu mai este la fel de solid ca la început. Se pare că nu mai există șanse de împăcare între cei doi. Deși profesional îi merge foarte bine se pare că în plan personal are ceva probleme.

Anda Adam si sotul ei divorteaza dupa mai multi ani de relatie. Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile iar împreună au o fetiță pe Evelin în vârstă de 4 ani și jumătate citează impactro. Anda Adam divorteaza.

Anda Adam dezamăgită de soțul ei Anda Adam. Anda Adam si sotul sau divorteaza. Deși nu a confirmat dar nici nu a negat că zvonurile ar fi adevărate cântăreața a dat de înțeles că lucrurile nu.

Mănânc ca să supraviețuiesc INTERVIU Soțul Andei Adam este detașat de situație. Semnele unei rupture definitive dintre cei doi sunt evidente. De când se pozează pe internet fără verighetă fanii Andei Adam se așteaptă ca aceasta să-și anunțe în curând separarea de soțul său Sorin Andrei Nicolescu.

Showbizul românesc este cutremurat de încă un divorț la care nimeni nu se aștepta. Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor.

Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului Joi 01 Octombrie 2020 ora 1109. Anda Adam divorțează de soțul ei. Frumoasa blondină are o carieră de succes și este iubită de o mulțime de oameni.

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2o15 și au. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolaescu. Anda adam divorteaza Showbiz intern pe 07072020 la 2251 Anda Adam mesaj cu subînțeles pe Internet după ce s-a spus că divorțează.

Anda Adam a publicat imagini controversate pe internet. Nu mai purta verighetă l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi. După un mariaj care a durat aproximativ cinci ani timp în care Anda Adam a născut și o fetiță presa a început să speculeze că artista este la un pas de divorț.

Anda Adam amenințări și jigniri la adresa unei tinere care a încercat să-i seducă soțul. Vedeta ne-a declarat că familia lor este bine și că se concentrează foarte mult pe carieră și pe creșterea fetiței sale. Au stabilit deja detalii despre pensia alimentara Un nou divort printre mamicile celebre din showbiz.

Este sau nu Anda Adam în pragul divorțului. Mereu am fost un. Eu acum sunt cu Evelin.

Anda Adam de mână cu un alt bărbat după ce s-a zis că divorțează. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce au șters toate pozele pe care le aveam împreună de pe social media și nu s-au mai afișat cu verighetele pe degete. Despre Anda Adam se spune că este într-o situație delicată încă din luna mai încoace.

Invitată la Pro TV vedeta a lămurit o dată pentru totdeauna situația. Încerc să mă las de tine de ceva timp FOTO. Anda Adam marturisiri sincere dupa ce s-a spus ca divorteaza de sotul ei.

Publicat pe 3. La prima vedere ar părea. Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă.

Desi Anda Adam a trecut in urma cu cativa ani prin despartirea dureroasa de Victor Slav artista a reusit sa depaseasca momentul trist si ulterior și-a găsit fericirea langa Sorin Andrei Nicolescu. Se pare că ruptura a fost inevitabilă iar artista a depus deja actele de divorț. Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră.

Anda Adam anda adam divorteaza divort. Dupa ce in trecut Anda Adam a negat zvonurile de data aceasta este oficial faptul că divorțează de soț. Iulie 2020 Autor blanuta cristian Categorii Anda Adam despartit anda adam divorteaza Anda Adam evenimente Anda Adam Sorin Nicolescu Anda Adam verighete Monden Stiri Vedete Anda Adam primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț.

Sorin Nicolescu pare că nu este prea afectat de scandalul în care este implicat. Contactată telefonic Anda Adam a infirmat informațiile apărute recent în presă și a declarat că nu există niciun divorț și nu a depus actele la notar. Cântăreața apare de mână cu un bărbat și pare destul de fericită.

Potrivit impactro divortul ar urma sa fie pronuntat luna viitoare. Dacă te prind rămâi fără păr în cap Citește și. Zilele trecute a apărut un zvon cum că relația lor s-ar fi încheiat.

Zvonuri despre separarea celor doi au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie. A recunoscut că s-au certat. Ce dietă ține Anda Adam la 40 de ani.

Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort. Anda Adam a postat câteva imagini pe InstaStories unde apare în compania unui tânăr antreprenor Mircea Nuțu. Anda Adam rupe tăcerea după ce în ultima perioadă s-a tot zvonit că relația pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu s-ar afla în mare impas iar divorțul ar fi iminent.

Izolarea le-a distrus căsnicia. Anda și Sorin nu au dat niciun semn în acest sens sau vreo declarație oficială. Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita.


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam Divorteaza A Depus Actele De Divort La Notar Youtube


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Anda Adam și Sorin Nicolaescu Divorțează Care Este Motivul Despărțirii


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


Adevărul Despre Divorțul Dintre Anda Adam și șotul Ei Detalii Halucinante Youtube


Anda Adam Despre Divort Kfetele


Anda Adam Iși Anunță Divorțul Semnul Despărțirii Iminente


Anda Adam Divorţează De Soţul Său Cantăreaţa Face Declaraţii Despre Căsnicia Cu Sorin


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Nu A Tinut Mai Mult De Cateva Zile Anunt Bomba Anda Adam Divorteaza


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel